Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Лекарската комора му ја одзеде лиценцата анестезиологот Дервиши

  ОЈО Тетово до Основниот суд во Тетово поднесе Обвинителен предлог против едно лице за кривични дела – Несовесно работење во службата од член 353-в став 2 во врска со став 1, како и Неовластено снимање според член 152 став 2 од Кривичниот законик. Во спроведената претходна постапка беа прибрани докази кои го поткрепуваат основаното […]