Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Реална независна проценка на состојбата со природното наследство на Охридското Езеро и НП Галичица

  Стручниот тим на Министерството за животна средина и просторно планирање предводен од министерката Шукова, денес ги прими претставниците на…

Повеќе