Вести Македонија Ударни вести

Град Скопје: Започна изградбата на кружен тек во Чаир

  Екипите на Град Скопје денеска почнаа со изградба на кружен тек меѓу улиците Втора македонска бригада и Кемал Сејфула, во општината Чаир. Градежните работи на новиот кружен тек се очекува да завршат за околу два месеца, во зависност од временските услови.     “Оваа локација ја одбравме токму поради тоа што густината на сообраќајот […]