Вести Македонија Ударни вести

Инаугурирана улицата “Ибрахим Ругова“

  Во општина Чаир денеска свечено беше инаугурирана улицата што го носи името на историскиот претседател на Република Косово, Ибрахим Ругова, додека претседателката на Република Косово, Вјоса Османи – Садриу, како и Теута Ругова, ќерката на претседателот Ибрахим Ругова, учествуваа на инаугурацијата на улицата. Во оваа прилика, градоначалникот на општина Чаир, Висар Ганиу во својот […]