Вести Македонија Ударни вести

РС Македонија влезе во Програмата за единствен пазар на ЕУ

  Министерот за економија Крешник Бектеши и Генералниот директор на Директорат за внатрешен пазар, индустрија, претприемништво и мали и средни претпријатија на Европската унија Кесртин Јорна, го потпишаа договорот меѓу Европската Унија и РС Македонија за учеството на нашата држава во Програмата за единствен пазар на Европската Унија. Програмата за единствен пазар нуди сеопфатен сет […]