Categories: Алтернатива, Настани

Учениците од „Раде Јовчевски-Корчагин“ победници во финалето на „ИМАМ СТАВ!“

  Потпретседателот на Собранието, Горан Мисовски, го додели пехарот на учениците од средното училиште „Раде Јовчевски-Корчагин“ од Скопје, кои се…

Повеќе