Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

31-ва Конвенција на “ИКАРУС” на есен во Скопје и Охрид

  Во холандските градови Ситард и Мастрихт, се одржува 30-тата Конвенција на Меѓународниот совет за архивско истражување – ICARUS, на…

Повеќе