Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Спасовски: Денот на полицијата го одбележуваме заеднички со граѓаните во Охрид

  Денот на полицијата го одбележуваме заеднички со граѓаните и во оваа прилика уште еднаш ги поканувам граѓаните во недела,…

Повеќе