Вести Македонија Ударни вести

Средба помеѓу Тасевски и претседателот на ИНТЕРПОЛ, генерал мајор Ахмед Насер Ел-Рајси

  Денеска во рамки на 50. Европска Регионална Конференција на ИНТЕРПОЛ која се одржува во Охрид, директорот на Бирото за јавна безбедност, м-р Сашо Тасевски оствари билатерална средба со претседателот на ИНТЕРПОЛ, генерал мајор Ахмед Насер Ел-Рајси.     На средбата беше изразена благодарноста од претседателот на ИНТЕРПОЛ за пружената можност да се одржи Конференцијата […]