Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Собраниска делегација положи цвеќе по повод Денот на победата над фашизмот

  Делегација на Собранието, предводена од потпретседателот Горан Мисовски, во состав: Даниела Маркоска и Бети Стаменкоска-Трајкоска, по повод 9 Мај…

Повеќе