Вести Изјави Македонија Ударни вести

Герасимовски за списокот со закани на ученичката од Центар: МВР постапува во однос на случајот

  Во однос на денешната информација во медимите поврзана со список,  напишан од ученичка, со закани кон своите соученици, преземени се сите мерки од страна на училиштето, а и МВР постапува во однос на случајот, информираат од Општина Центар. “Што се однесува до самиот настан, вчера разговарав со директорката на училиштето, но и со сите […]