Алтернатива Настани

Промоција на „Омарнина што омалаксува“ од Марија Велинова

  Промоција на стихозбирката „Омарнина што омалаксува“ од Марија Велинова, Сабота, 13 мај, од 20 часот во кафе-книжарницата „Буква“   Промотор: Владимир Мартиновски Модератор: Јулијана Величковска     Владимир Мартиновски, во поговорот кон книгата ќе истакне: Марија Велинова низ лирските авантури навистина успева нешто за што се потребни обемни философски трактати да го изведе на […]