Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Со акцијата за пошумување “Сончева гора” засадени се 50.000 дрвја во велешко

  Денеска во близина на езерото Младост, северно од Велес беа пошумени 23 хектари или 50.000 дрвја на државно земјиште.…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Општина Илинден се вклучи во големата еколошка акција „Генералка викенд“

  Општина Илинден се вклучи во големата еколошка акција „Генералка викенд“ која е во организација на „Мен енд маунтен“, а…

Повеќе