Вести Македонија Ударни вести

Општина Центар: Се расчистува просторот на поранешен „Технометал – Вардар“

  Општина Центар ја известува јавноста дека се расчистува просторот на објектот на поранешен „Технометал – Вардар“ близу улица Македонија. Сопственикот на „Буши Фашион“ и сопственик на објектот на поранешен „Технометал – Вардар“ започна со постапување по решението од Општина Центар и го расчистува просторот од некогашната компанија за трговија со мермер, челик, обоени метали […]