Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Претседателот Митрески ги распиша претседателските и парламентарните избори

  Претседателот на Собранието, Јован Митрески, ги распиша денеска изборите за претседател на Република Северна Македонија и за пратеници во…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Вело Марковски ќе поднесе своја кандидатура на претстојните претседателски избори

  На 19- октомври Проф. д-р Вело Марковски ќе ги објави своите намери за поднесување на своја кандидатура на претстојните…

Повеќе