Алтернатива Настани

Промоција на романот „Зборови“ од Јордан Коцевски

  Промоција на романот „Зборови“ од Јордан Коцевски во Градска библиотека Браќа Миладиновци – Скопје, 15 мај во 19 часот   Што сè би направиле за да можете да комуницирате со починатите кои многу ви недостасуваат? Стефан се соочува со загубата на својата сопруга на сопствен начин, така што ја игнорира. За него, таа сè […]