Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

Измените на Законот за облигациони односи ги пoткопува темелите на правната држава

  Предложените измени и дополнување на Законот за облигациони односи, мора да претрпат измени, бидејќи ќе имаат несогледливо штетни последици…

Повеќе