Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Кривична пријава против полициски службеник за „малтретирање во вршење на службата“

  Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди до Специјализираното одделение за гонење на кривични дела сторени од…

Повеќе