Алтернатива Музика и Филм Настани

Концерт на Фолтин на “Cloud” фестивалот во Тирана

  “Cloud” фестивалот во Тирана, вообичаено се одржува секој мај во центарот на градот. Тој трае еден месец и настапуваат повеке од 600 артисти од повеке земји. Ланската година, овде настапи нашиот бенд, “Љубојна”, а годинава на покана од нашиот Културно информативен центар во Тирана, таа чест ја имаше групата “Фолтин” од Битола.     […]