Алтернатива Настани

Ретроспективна изложба на Владимир Темков во Чифте Амам

  Ретроспективна изложба на Владимир Темков во Чифте Амам, 31 мај Владимир Темков е присутен на македонската и тогашната југословенска ликовна сцена од 1980 година, и јубилејно 40 години од неговата прва самостојна изложба. Од тој период, па до денес, учествува на изложби во Македонија и тогашна СФРЈ, како и на многу меѓународни изложби, колонии, […]