Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Доставениот усвоен закон за работни односи нема одредба за 60 часовна работна недела

  Изминатиот петок, на 26.05.2023. ги примив петте закони за изменување и дополнување на постојни закони, а чија што содржина…

Повеќе