Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Ковачевски на ГЛОБСЕК 2023: Економски силен Балкан само со членство во ЕУ

  Премиерот Димитар Ковачевски, денеска на Форумот на ГЛОБСЕК 2023 во Братислава, се обрати на панел на тема: „Отворени патишта:…

Повеќе