Categories: Вести, Македонија, Став

Претставките за кои не е надлежна, АХВ ги препраќа за постапување до другите институции

  Секој граѓанин има свое право да поднесе претставка или предлог до државните органи и јавните институции опфатени, со Законот…

Повеќе