Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Македонскиот тим успешно се справува со симулиран сајбер напад со тимови од Албанија и Црна Гора

  Заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, денеска го посети и му даде…

Повеќе