Categories: Алтернатива, Настани

Црвениот крст организира симулациска вежба во итна ситуација–земјотрес

  Пред точно 60 години Скопје се соочи со најголемата катастрофа во својата историја-разорен земјотрес. Токму во моментите кога на…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Македонскиот тим успешно се справува со симулиран сајбер напад со тимови од Албанија и Црна Гора

  Заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, денеска го посети и му даде…

Повеќе