Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Непрописно одлагање отпад од автомобилски гуми во Карпош

  Еко-патролата на ЈП Комунална хигиена-Скопје констатираше непрописно одлагање отпад од автомобилски гуми од страна на непознати сторители на улицата…

Повеќе