Categories: Алтернатива, Настани

На фестивалот “Магична флејта” во Тирана настапија “Трио Академико” и “Македонски дувачки квартет”

  Фестивалот на класична и експериментална музика “Магична флејта” се одржува во Тирана, во месец јуни. Овој пат, на покана…

Повеќе