Categories: Вести, Македонија, Став

Дали огорченоста кон Западот ги храни антидемократските чувства во Северна Македонија-Влора Речица

  Без кредибилен надворешен поттик од ЕУ, недостатокот на доверба во визијата на локалните политичари може да игра значајна улога…

Повеќе