Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Трибина „Граѓански дијалози за односите меѓу заедниците“ во Општина Центар

  Во Општина Центар се одржа јавен настан на тема „Граѓански дијалози за односите меѓу заедниците: Предизвици и решенија“ во…

Повеќе