Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

31-та Конвенција на ICARUS ќе се одржи во Скопје и Охрид

  На дводневниот состанок на Меѓународниот центар за архивско истражување – ICARUS, со седиште во Виена, е донесена одлука 31-та…

Повеќе