Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Уставен поведе постапка за делови од Статутот на Општина Кисела Вода и донесе времена мерка

  По сопствена иницијатива, на предлог на претседателката Добрила Кацарска Уставниот суд на седница поведе постапка за 3 одредби од…

Повеќе