Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

ДСЗИ утврди пропуст и одговорност за родилката

  Државниот санитарен и здравствен инспекторат по направениот инспекциски надзор соопшти дека Клиниката за гинекологија и акушерство направиле пропуст во…

Повеќе