Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Доделени договорите за грант до 10.000 евра за земјоделски производители на храна од животинско потекло

  Денеска, во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство беа доделени договорите за неповратна финансиска поддршка во форма на грант…

Повеќе