Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

НЕ за владини кампањи во медиумите и злоупотреба на ЕУ знамето во Собранието

  Ние, професионалните новинарски здруженија и граѓански организации од медиумскиот сектор, категорично им се спротивставуваме на скорешните обиди за повторно…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Став, Топ теми, Ударни вести

Професионалните новинарски и медиумски организации се против владини кампањи во медиумите

  Професионалните новинарски здруженија и граѓанските организации од медиумскиот сектор повторно упатуваат најостра реакција во врска со начинот на кој…

Повеќе