Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Димитар Башевски добитник на наградата „Браќа Миладиновци“ на СВП 2023

  Познатиот македонски поет, романсиер, книжевен преведувач и издавач Димитар Башевски е добитник на наградата „Браќа Миладиновци“ што се доделува…

Повеќе