Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Меџити-Љашко: Хуманитарна поддршка за цивилното население во Украина

  Министерот за здравство д-р Фатмир Меџити оствари видео разговор со украинскиот министер за здравство Виктор Љашко.      …

Повеќе