Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Академик Виктор Фридман е добитник на светската награда за хуманизам 2023

  Светската Награда на Хуманизмот за 2023 година, ќе му биде доделена на еден од најголемите американски и светски слависти…

Повеќе