Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Барометар за корупција за месец јули 2023 година

  Транспаренси Интернешнл-Македонија продолжува да ја спроведува редовната месечна и годишните анкети за корупција во рамки на проектот што го…

Повеќе