Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Второ место за Армијата на РС Македонија на Балканското првенство за планинско трчање

  Тим од Армијата на РС Македонија составен од мајорот Игор Јакимовски, капетанот Жан Тосев и професионалните војници Милош Ранчиќ…

Повеќе