Categories: Алтернатива, Настани

“Летопис на духовната пчела”: Труд на Кире Цирески-Кико за македонскиот опстој

    Со благослов, во однос на самиот чин и содржината, од страна на неговото високопреосвештенство, митрополитот Дебарско-кичевски, Плаошко-струшки и…

Повеќе