Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Сметки за вода може да се платат на апарати во Скопје

  Јавното претпријатие Водовод и канализација – Скопје, со цел доближување на услугите до своите корисници, имплементира активности кои се…

Повеќе