Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Странски македонисти и слависти од 18 земји на Летната школата за македонски јазик

  Во Конгресниот центар на УКИМ во Охрид, на 17 август, ќе започне 56. Летна школа на Меѓународниот семинар за…

Повеќе