Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Лицето што го вееше знамето „голема Албанија“ пријавете го на 112 и 192

  Во врска со кривично – правниот настан од 11.08.2023 на Градскиот плоштад во Тетово, за кој во изминатите денови…

Повеќе