Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

АВМУ ги осуди навредите и дисквалификациите од страна на „Брако“

  Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро ги осудува изнесените навреди и дисквалификации од страна на компанијата ,„Брако”,…

Повеќе