Categories: Алтернатива, Настани

„Ветар параклет“ – самостојна изложба на Димитрие Дурацовски во Чифте амам

  „Ветар параклет“ е насловот на самостојната изложба на Димитрие Дурацовски која денеска, петок (1 септември) во 20 часот, ќе…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Настани

Изложба во Чифте Амам “ВЕТАР ПАРАКЛЕТ” на Димитрие Дурацовски

  Изложба”ВЕТАР ПАРАКЛЕТ” на Димитрие Дурацовски, 1 септември, Чифте Амам, 20 часот Творештвото на Дурацовски може да се одбележи како…

Повеќе