Вести Изјави Македонија Ударни вести

Џафери: Овој Рамазан почнува далеку од верските храмови, меѓутоа блиску до своите најдраги

  Претседателот на Собранието на РС Македонија, Талат Џафери упати честитка за светиот месец Рамазан, до припадниците на исламската вероисповед, со порака да се има верба, трпение и порака да се остане дома со своите блиски. “На прагот сме на почетокот на светиот месец Рамазан, и јас имам огромна чест и задоволство да вечерва, од […]