Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ЈСП со зголемен број автобуси до Матка за Голема Богородица

  Во пресрет на верскиот празник Успение на Пресвета Богородица (Голема Богородица), во недела (27.08.2023 год) на линијата 60 (Транспортен…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Понеделник, 28 aвгуст е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед

  Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ“,…

Повеќе