Categories: Алтернатива, Настани

Со традиционално читање на “Т’га за југ”, свечено отворање на 62. „Струшки вечери на поезијата“

  Со традиционално читање на „Т’га за југ“ и палење на поетскиот оган, вечер на платото пред Центарот за култура…

Повеќе