Categories: Вести, Став, Ударни вести

Хелсиншки и Македонското здружение на млади правници за случајот во Психијатриската болница во Демир Хисар

  Хелсиншкиот комитет за човекови права и Македонското здружение на млади правници се згрозени и остро реагираат за најновиот случај…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Изложба “120 години од Илинденското востание” во Демир Хисар

  Изложбата “120 години од Илинденско востание – архивска меморија”, што ја подготви Државниот архив, по нејзината презентација во Крушево,…

Повеќе