Categories: Алтернатива, Настани

BOOKY, забавен дневник за нашите другарчиња од детско село: Заедно сме посилни!

  Денеска жапчето BOOKY го развесели денот на верните другарчиња од Детско село. Дечињата добија донација во дневници, споменари, училиштен…

Повеќе